-Torsdag-

Nu har jag äntligen körkort. Vilken känsla!
Så idag fick jag köra till skolan, vilket var väldigt ovant men blir väl nog van med tiden. Lite osäker känner jag mig, men det blir bättre och bättre. Har varit och skaffat gym-kort nu också, så ska snart fara iväg på ett pass. Skönt ska det bli! Ja, har väl inte så mycket att berätta nu, men ha de så bra alla! :)

I skolan

Sitter i skolan nu just och har modersmål. Ska skriva om Lärdomsprovet men det är lite svårt att skriva, när man inte vet vad man ska baka.
Hade en riktigt bra födelsedag igår. Fick en pulsklocka av gubben, supernöjd!
Senare idag ska jag på uppkörning! Är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Får hoppas att det går bra! Ha en bra dag alla! / Fanny

Tisdag!

Hej, hej!c
Idag har jag varit till Vetil, halkbana och slira med bilskolan. Var jättekul att få prova på, och det känns mer säkert att börja köra på vintern nu också, när man vet vad som kan hända och hur man ska göra. Sen så for jag iväg cyklande till jobbet och när det var klart gjorde jag en beställnings tårta till en kompis bror. Han kommer ur militären i morgon så det var en lite annorlunda tårta, men kul det också. :) Imorgon ska jag till skolan som vanligt och sen blir det körlektion igen. Snart, snart är det fixat! Som jag längtar. Här kommer lite bilder från skolan och lite annat;
Var på 30-års kalas, med trerätters middag. Supergott!
 
Sötisar!
Tårtan som jag gjorde idag.
Bröllopstårta som jag & Sini gjorde i skolan. Innehöll jordgubbsmousse, vitchokladmousse och sprayad med mörkchoklad utanpå. Bilderna har http://eeriicaaa.blogg.se fotat.
 
 

Söndag!

Hej på er! 
Hade skrivit ett inlägg här men såklart så försvann det någonstans. Skriver kort såhär nu då. Ikväll har vi varit till syster på besök. Var riktigt trevligt och mysigt med ljus i alla hörn. Hösten är här kan man ju säga. Mycket på gång nu för tillfället. Jag klarade teoriprovet så har bara uppkörningen kvar så har jag körkort. Ska bli så skönt att ha det undan. J har köpt lägenhet här i Esse, så får börja renovera och fixa där snart också. Spännande!  Skola och körlektion på schemat imorgon. Ska så småningom söka mig i säng. Tänkte jag skulle lägga hit några bilder men det är så krångligt på telefonen, så det får vänta tills jag är på datorn. Gonatt och ha det så bra! :)
RSS 2.0