Bilder!

Skolan är över!!! Lite blandade bilder från allt firande och avslutningen.
Två första tårtorna är de som vi gjorde i skolan till avslutning. De under gjorde jag till min examensfest.
Avslutningsdags! Nervösa bagare-konditorer sitter och väntar.
Vänner! <3
Äntligen äger jag en klocka. Tack älskling! :)
Tusen tack till alla som var med och firade denna dag med mig.
Tack till Kond. 11 som gjort de här 3 åren så bra som de blev. Hoppas vi ses igen! <3

Underbara sommar!

Vilken underbar dag! Har bakat och solat om vart annat. Sen kom Sofie hit, så då for mamma, jag och S till ABC och käka lite mat. Både Jossi och pappa är borta på motorcykelresa så det är karafritt här hemma, förutom brosan då. ;) Rätt så skönt det ändå! Idag är det tre veckor till våran stora dag, tiden ruusar iväg! Men det mesta är ju klart, bara jag får klart tårtorna så är det viktigaste gjort. Var på fotvård igår också, till Vackra Du. Så nu har jag fina fötter till avslutning och förhoppningsvis håller de ända till bröllopet.
Nu ska jag läsa lite. Så kul, har inte läst en bok på jättelänge. När jag var yngre läste jag böcker hela tiden, kanske det kommer tillbaka nu då. :) Ha det så skönt i sommarvärmen, och njut så mycket ni hinner! :)
/ Fanny
 

Godis naglar!

En bra sak att göra är att lacka naglarna medans man bloggar. Då sitter jag iallafall i still så dom hinner torka och inte förstörs inom en timme. Har testat på att göra godis naglar. Roligt, men det tar ganska länge. Idag har jag provat dekorera ena moussetårtan till morsdag och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Sned och  full av bucklor överallt. Mindre roligt, med andra ord. Tror faktiskt jag hör om någon annan vänlig själ skulle kunna tänka sig att dekorera dom sen till bröllopet. Kommer ju ändå ha tusen saker att göra, så att dekorera tårtor då + om det inte blir bra, är ju inte direkt kul.. Får se hur det går!
Här är en bild av hur naglarna blev. Dom är inte super, men det var ju första gången jag gjorde dom. Övning ger färdighet! :)
Trevlig helg!
 

-

Go kväll!
Dagen har bestått av jobb och fixa lite i läggan. Imorgon ska jag och J till stan och handla lite till bröllopet. En månad & en vecka kvar. ♡ Tiden rusar iväg! Men det mesta börjar bli klart.. Bröllopstårtorna ska jag göra själv, så ska ha provat lite olika recept före jag gör dom på riktigt. Det kommer bli moussetårtor så jag kan ha dom i frysen ända tills det är dags att dekorera. Det skulle bli lite väl stressigt annars.. På söndag är det ju morsdag så tills dess ska jag ha provat på en. Så får vi se vad det blir till. Nu väntar sängen, gonatt! ☆
RSS 2.0